HTML

Kedvenc játékaink

A gyerekek játszva tanulnak, éppen ezért fontos, hogy milyen játékokat vesznek a kezükbe! Érdemes időt szánni egy-egy minőségi darab kiválasztására, ami akár hosszú évekig is a gyerekszoba kincse lehet... Egy édesanya ötleteit és ajánlásait olvashatod itt játék témában!

Játékok életkor szerint

Versek, mondókák

BABYSHOP

AmazonLogo.gif

Játék keresés

Egy anyától nem csak anyáknak szeretettel

2013.02.10. 22:05 eperálom

Labda-csörgő

Címkék: csörgő

Márka: Oball® Rattle

_SJS1623_01.JPGIsmét egy olyan játékot mutatunk be, ami hosszú évekig kedvenc maradhat kezdve a pár hónapos kortól az iskoláig. Ez a labda-csörgő vagy csörgő-labda kb. 10 cm átmérőjű és több színben is kapható. Nálunk egy uniszex zöld színű darab van használatban, ami több éve állja a sarat, tartósságához nem fér kétség.

_SJS1630_01.JPG

A labda rácsaiba/nyílásaiba a kis ujjacskák kényelmesen beférnek és ügyesen meg tudják ragadni a vázat. Négy helyen színes beépített golyócskák találhatók a labda felületén, amelyek rázáskor csörögnek, zörögnek, felkeltve ezzel a baba figyelmét. Kitűnő ajándék lehet már pár hetes babáknak is.

Erősebb babák már nyomkodhatják, húzogathatják a labdát bátran, az mindig az eredeti formájába tér vissza.

_SJS1629_01.JPG_SJS1626_01.JPG

Méretei: Ø kb. 10 cm.

Minőség: Ftalát, PVC és latex mentes, biztonsági standardoknak megfelel.

Megjegyzés, egyéb tapasztalatok: Mivel gumiból van, még soha nem okozott balesetet. Sajnos a labda-csörgő színét online rendelés esetén a legtöbb helyen nem lehet előre kiválasztani. (Zárójelben megjegyezném, hogy a házi kedvencek is odavannak érte, így később ők is megörökölhetik ezt a darabot.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr805071085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása