HTML

Kedvenc játékaink

A gyerekek játszva tanulnak, éppen ezért fontos, hogy milyen játékokat vesznek a kezükbe! Érdemes időt szánni egy-egy minőségi darab kiválasztására, ami akár hosszú évekig is a gyerekszoba kincse lehet... Egy édesanya ötleteit és ajánlásait olvashatod itt játék témában!

Játékok életkor szerint

Versek, mondókák

BABYSHOP

AmazonLogo.gif

Játék keresés

Egy anyától nem csak anyáknak szeretettel

2013.03.25. 10:35 eperálom

Puha varázskockák

Címkék: kockák

Márka: Haba

HabaWunderwurfel_343.JPGHabaWunderwurfel_339.JPG

Ismét egy Haba játékot mutatok be (a végén úgy is kiderül, hogy Haba rajongók vagyunk), amely már fél éves kortól bekerülhet a játékos ládikába.

A kockák, és a többi egyébként nem kocka formájú építő elem, egy átlátszó tároló tasakban található vásárláskor, ami nagyon jó szolgálatot tesz a jövőben is, ha egy helyen szeretnénk tudni a darabkákat.HabaWunderwurfel_342.JPGHabaWunderwurfel_345.JPG

Amit nagyon szeretnek a gyerekek ebben a játékban, hogy az egyes darabkák könnyűek, a felületük többféle mintájú és textúrájú anyaggal borított. Eleinte az apró kezek nem tudják egyszerűen megfogni az elemeket, de ha már sokat fekszenek hason, akkor minden sarkot megrágcsálnak rajtuk. És a jutalom nem marad el: az egyik kocka csörög, a másik zörög, a harmadikon kis zseb, a negyediken fénylő tükör és mindegyik darabkán vár rájuk valami felfedeznivaló.

HabaWunderwurfel_344.JPG

Az idő előrehaladtával magas tornyok, kisebb városka vagy lovagvár építhető a készletből. Az elemek ugyan nem rögzíthetők egymáshoz stabilan, de pont ez adja az építés izgalmát. Még 2 év után sem unták meg a gyerekek.

A kockák mérete: 7 x 7 x 7 cm. 11 darabból áll a készlet.

HabaWunderwurfel_338.JPGMinőség: kiváló, amit az ár is tükröz.

HabaWunderwurfel_347.JPGMegjegyzés, egyéb tapasztalatok: Az egyes elemek kézzel moshatók, nem érdemes mosógéppel próbálkozni, nehogy a csörgő, zörgő részek tönkre menjenek. Mivel puha anyagból készülnek a kockák, nem áll fenn balesetveszély. Ezzel szemben ügyeljünk arra, hogy az átlátszó tároló tasak nem kerüljön (fulladás veszélye, cipzár miatt) pici baba közelébe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr85167834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása