HTML

Kedvenc játékaink

A gyerekek játszva tanulnak, éppen ezért fontos, hogy milyen játékokat vesznek a kezükbe! Érdemes időt szánni egy-egy minőségi darab kiválasztására, ami akár hosszú évekig is a gyerekszoba kincse lehet... Egy édesanya ötleteit és ajánlásait olvashatod itt játék témában!

Játékok életkor szerint

Versek, mondókák

BABYSHOP

AmazonLogo.gif

Játék keresés

Egy anyától nem csak anyáknak szeretettel

2013.02.02. 22:34 eperálom

Magica rágóka

Címkék: rágóka

Márka: Haba

_SJS1431.jpg

Ezt a játékot a Mikulás hozta a 6 hónapos kisbabánknak. Élénk színeivel nem csak az ő, hanem az én szívembe is elég hamar belopta magát.

A 8 különböző színű fagolyócska úgy van felfűzve egy gumipántra, hogy az tetszőlegesen forgatható, csavarható minden irányba. Többféle forma kialakítható belőle mint pl. kocka vagy karika.

_SJS1380.jpg_SJS1381.jpg

A golyók méretei pont akkorák, hogy már egy ennyi idős baba is kiválóan meg tudja fogni apró, tömzsi ujjacskáival, így hosszú percekig a figyelem középpontjában marad ez a játék.

_SJS1429.jpgMéretei: 9 x 6,6 x 4,8 cm.

Minőség: fagyolyócskák élénk bababarát színekkel, kiváló minőségben.

Megjegyzés, egyéb tapasztalatok: már több fából készült rágókát „elkoptattunk”, a szó szószerinti értelmében, de ez a darab (Greifling Magica) még jelenleg is tartja az eredeti szineit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr275059360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása