HTML

Kedvenc játékaink

A gyerekek játszva tanulnak, éppen ezért fontos, hogy milyen játékokat vesznek a kezükbe! Érdemes időt szánni egy-egy minőségi darab kiválasztására, ami akár hosszú évekig is a gyerekszoba kincse lehet... Egy édesanya ötleteit és ajánlásait olvashatod itt játék témában!

Játékok életkor szerint

Versek, mondókák

BABYSHOP

AmazonLogo.gif

Játék keresés

Egy anyától nem csak anyáknak szeretettel

2013.01.28. 13:50 eperálom

Babatornázó és járássegítő fából

Címkék: járássegítő babatornázó

Márka: Heimess, több mint 50 éve Made in Germany

_SJS1461_240.JPG

Ezt a játékot évekkel ezelőtt vásároltuk közvetlenül kisfiunk születése után és jó szolgálatot tett az elmúlt időszakban, jelenleg a második baba leli benne örömét. A lovacskás design miatt személy szerint kisfiúknak és kislányoknak is egyaránt ajánlom.

_SJS1460_239.JPG

Ez a babatornázó több funkciót egyesít magában. Egyrészről kiválóan alkalmas már pár hetes kortól arra, hogy a baba nézegesse, csodálja a lelógó figurákat. A baba fejlődésével párhuzamosan egyre több és több részletet fedez fel rajta. Először csak próbálja elérni, megfogni a gyöngyöket, karikákat, figurákat, ami elsőre természetesen óriási kihívás és nem is sikerül általában. Jó érzéssel töltheti el azonban és motiválóan hat rá, hogy a kis csengettyűk megszólalnak már akkor is, ha csak eltalálja őket apró kezecskéivel. Idővel egyre határozottabban fogja, sőt rángatja a karikákat. Az oldalsó részeken lévő akasztókra bármilyen egyéb apróság feltehető, ami tovább inspirálja az oldalra fordulást. Praktikus tulajdonsága a babatornázónak, hogy 6 magassági fokozat állítható be a baba fejlődésnek ütemében.

_SJS1467_245.JPG

_SJS1474_250.JPG

Másrészről ahogy telnek a hónapok, a babatornázóból először üléssegítő, majd járássegítő válik. A kerekeknek köszönhetően tipegő csemeténk belekapaszkodik és maga előtt tolja, elérve a szoba egyik végéből a másikba. A stabil járásig azonban itt is szigorú felügyelet mellett megy/ment a játék.

_SJS1471_249.JPG

A középső részen függő díszek közül a két szélső csipeszes megoldással van rögzítve. Ezeket leszedve a babakocsiban és az autósülésben is kiválóan használhatod játékként.

_SJS1475_251.JPG

A két oldalon elhelyezett lovacskás akasztós rész a későbbiekben leszerelhető és ruhás szekrénybe vagy előszobában felszerelve kabátok, kistáskák tárolására alkalmas.

_SJS1464_242.JPG

Méretei: szélesség: 67 cm, magasság 55 cm.

Minőség: A Heimess termékek döntő része kézzel készül, tiszta fából. Kiváló minőségűek, terhelhetőek, biztonságosak. Babarát ragasztó- és festékanyagokkal készül.

Megjegyzés, egyéb tapasztalat: Járásnál ügyelni kell arra, hogy a két felül lévő facsavar erősen meg legyen húzva, különben elfordulhatnak az oldalsó részek.
Sajnos ez a design már sok helyen nem kapható (itt még igen: Heimess 766054 - Baby-Fit Greif- und Spieltrainer Pferde), de érdemes megnézni a többit is, a lényeg, hogy olyat válassz, aminek kerekei is vannak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr275048714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása