HTML

Kedvenc játékaink

A gyerekek játszva tanulnak, éppen ezért fontos, hogy milyen játékokat vesznek a kezükbe! Érdemes időt szánni egy-egy minőségi darab kiválasztására, ami akár hosszú évekig is a gyerekszoba kincse lehet... Egy édesanya ötleteit és ajánlásait olvashatod itt játék témában!

Játékok életkor szerint

Versek, mondókák

BABYSHOP

AmazonLogo.gif

Játék keresés

Egy anyától nem csak anyáknak szeretettel

2013.04.29. 13:35 eperálom

Jipppííííííííííííí!

Címkék: zenélő játék

Márka: Mattel, Fisher Price, 1-2-3 Zenélő csiga

Zenelo csiga1.JPGLehet, hogy csak én jártam így, de szerintem más kisgyerekes családoknál is akarva akaratlanul előfordul, hogy néhány Fisher Price termék kerül az ajándékok közé. Szinte mindegyik zörög, csörög, villog, beszél, zenél, mindezt akár magyarul és angolul is.

Én amondó vagyok, hogy pár darabnak szívesen helyet szorítok a gyerekszobában, de túlzásokba nem szeretnék esni. Már csak azért sem, mert egy idő után – bármennyire is figyelemfelkeltőek ezek a játékok az első néhány percben – elég zavaróvá válik a monoton zene és villogás. És ezt nem csupán a szülők esetében érzem így, hanem a kisbabákat figyelve is hasonlókat tapasztaltam.

Zenelo csiga2.JPGZenelo csiga4.JPGÍgy nálunk ez mókás csiga is olyankor kerül előtérbe, amikor néhány perc szabadidőre/munkaidőre van szükségem, vagy amikor a baba figyelmét szeretném felkelteni vagy éppen elterelni valamiről rövid időre.

Ezt a feladatot tökéletesen teljesíti ez a zenélő csiga! Közepén domború tükör, a tetején mozgatható katicabogár, érintésre fejecskéje villog és röviden zenél. A hangerőt két fokozatba lehet állítani, illetve lekapcsolni. A vicces csiga talpa is vicces, gurul, de igény esetén egy helyben áll.

Zenelo csiga3.JPGNagy mosolyával nálunk rendszerint a hasra fordulós időszakban és a kúszás-mászás hónapjaiban került bevetésre, szép sikerrel. A kezdeti időszakban sok baba nincs oda a hason fekvéstől, főleg, ha még gyengébbecskék, de ez a játék pár percre egészen biztos, hogy leköti a figyelmüket. Emellett a csiga szarvacskái rendszeres rágcsálásnak voltak kitéve a fogak érkeztekor is.

Már néhány hónapja ritkábban kerül a szőnyeg közepére a vicces csiga, de úgy érzem, hogy már így is, úgy is belopta magát a szívünkbe.

Méretei: 26 x 17,2 x 10,2 cm

Minőség: Műanyag, 2 db AA elemmel működik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr675249680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása